Részletek
folyékony állapotban tartja a tartályban lévő csokoládét, megakadályozza, lassítja annak lehűlését, akár 1 órán keresztül. A fúvóka és a dugattyú méretei lehetővé teszik, hogy vékony anyagréteget permetezzünk, minimális zajhatás mellett. A készülék használható ujjlenyomat elfedésre, finishelés, bársonyos vagy fagyasztott hatás elérésére, formák előkészítésére, de akár vastagabb rétegek hozzáadására is. Egyszerű, megbízható és könnyen kezelhető - nincs szükség sűrített levegőre. Csokoládén kívül használható például mázhoz, vagy egyéb alacsony viszkozitású anyagokhoz. Ha csak 100% kakaóvajat permetez, akkor vegye figyelembe, hogy a magas hőmérséklet jelentősen csökkenti a permetezés minőségét, cseppeket hoz létre. Ha a mellékelt R6 kerek fúvókát használja, az optimális kakaóvaj permetező hőmérséklet 28-32 °C. Ha magasabb hőmérsékletű (legfeljebb 42 ° C) anyagot kíván permetezni, kérjük válassza a kisebb, R4-es fúvókát. A 42°C feletti permetezés nem ajánlott. A hotCHOC (hC) 550 ml-es tartállyal, meghajlított fúvóka-hosszabbítóval, fúvókákkal, tartályokkal és fűtőegységekkel ellátott szigetelőhüvelyekkel és egy R6 kerek-fúvókával van ellátva. Telj.: 40W